Inschrijven

Inschrijven: De inschrijving voor de 8ste Newstyle triatlon van Maarssen is mogelijk vanaf 1 maart 2018 via de site www.ntbinschrijvingen.nl.

We hopen u dit jaar te mogen begroeten als deelnemer aan de negende triatlon van Maarssen.

Inschrijven is mogelijk tot en met 23 augustus. wees er op tijd bij! Let op: Er wordt gestart in 2 startseries, namelijk 9.30 en 10.00, binnen deze tijden zullen verschillende groepen starten, let daarvoor op de informatie van de organisatie.

Betaling:Voor de deelname aan de 9de Newstyle triatlon wordt er inschrijfgeld gevraagd. Het juiste bedrag krijgt u bij uw bevestigingsmail na inschrijving via de NTB website. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten voor deelname, let ook op de afmeldingsvoorwaarde.

Betaling kan dit jaar gedaan worden, direct, via Ideal.

Let op deelname is pas definitief als de betaling bij ons binnen is.

Let op! Het inschrijven voor de wachtlijst kan niet via Ideal. Uw plek op de wachtlijst is pas zeker, als wij het geld op de rekening hebben staan. U kunt het bedrag overmaken naar: 11.34.79.638 tnv. Stichting Triatlon Maarssen

Deelname bedragen:

Individueel:                      € 30,– excl een eventuele dagstartvergunning

Team:                                € 50,– excl. een eventuele dagstartvergunning

Een dag startvergunning wordt in rekening gebracht als een deelnemer geen lid is van de Nederlandse triatlonbond (wedstrijdlicentie) of de KNZB.

Afmelden:

Omdat er aan het organiseren van een evenement veel kosten verbonden zijn hebben we dit jaar helaas onderstaande afmeldingsprocedure moeten instellen:

Deelnemers kunnen zich afmelden door een mail te sturen naar inschrijvingen@triatlonmaarssen.nl

Afmeldingen na 5 augustus kunnen helaas geen inschrijfgeld retour krijgen. De vrijgekomen plekken zullen worden aangevuld vanuit de wachtlijst. Als u nog vragen hebt dan horen we dat graag. Tot 1 september en succes met de voorbereiding.