Onze wedstrijd

8de triatlon van Maarssen
Stichting Triatlon Maarssen organiseert op 2 september 2017 haar achtste triatlon over de sprint afstand. Het parcours is identiek aan 2016. Net als vorig jaar kan er worden gestart op de individuele sprint afstand (750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen). Het is wederom weer mogelijk om als team te starten waarbij 1 deelnemer zwemt, 1 deelnemer fietst en de laatste deelnemer loopt, dit zijn de trio-teams. Voor 2017 zijn de volgende series gepland:

– Dames en trio-teams

– Heren (start exact 30 min. na start van de eerste serie)

Starttijden van de eerste serie is 9.30. Houdt voor de exacte tijden de informatie in de gaten die in de week voor de start worden verstrekt.

Plattegrond 

Triathlon situatie 2014

Tijdwaarneming:

Ook dit jaar wordt de tijdwaarneming gedaan door ETU. Deze stichting doet professionele tijdwaarnemingen bij atletiek evenementen en nu ook bij onze triatlon. Alle deelnemers vinden in hun tas, welke ze ontvangen bij de inschrijfbalie, een chip met enkelband. Deze zijn reeds aan elkaar verbonden en dienen niet los gemaakt te worden.

De enkelband dient na het zwemmen door de atleten om gedaan te worden. Dit om beschadiging van eventuele wetsuits en andere atleten te voorkomen. Vastmaken gebeurt door middel van de klittenband strips op de enkelband. Let op doe dit niet te los.

Deze chip dient inclusief enkelband te worden ingeleverd bij het ophalen van de fiets.

Geen chip met band, geen fiets!

 IMAG0864                                                                                                              Zegeltje rood met witte tekst (1)