Stichting Triatlon Maarssen

Welkom op de site van de Stichting Triatlon Maarssen (STM). De stichting is in november 2009 opgericht en heeft als doel om de triatlonsport in en buiten de gemeente Stichtse Vecht te promoten. Dit doet ze onder andere door het organiseren van een wedstrijd. De wedstrijd wordt gehouden op en rond de Maarsseveense plassen.

Naast de wedstrijd organiseert de stichting ook andere activiteiten. Zoals een wetsuittestdag en diverse informatieve bijeenkomsten.

STM kan deze activiteiten doen door de steun van sponsors en een bijdrage van de deelnemers. De stichting is dan ook erg blij dat in deze moeilijke tijden er toch voldoende sponsoren zijn om onze doelstelling waar te kunnen maken.

Het ligt in de bedoeling om de wedstrijd en de overige activiteiten in de komende jaren rustig te verbeteren en ook de mogelijkheden te scheppen om eventuele schaalvergroting te kunnen laten plaats vinden.

Omdat onze ambities geld kosten proberen we een goede band te onderhouden met onze sponsors en moeten we ook steeds opzoek blijven naar nieuwe mogelijkheden en sponsors.

Als u vragen heeft over de stichting dan kunt u contact opnemen via info@triatlonmaarssen.nl